
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 180 g de poires coupées en deux (3 poires env.)
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 8 feuilles de brick coupées en deux
- 40 g de beurre fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 111.7 kcal / 467 kJ
- Białko
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Błonnik
- 1.9 g