Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café bombée de sel
La garniture
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 200 g de brie, coupé en tranches (2 mm)
- 30 g de parmesan râpé
- 300 g de pommes Granny Smith
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3498 kJ / 836 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza aux sardines
3h
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Quiche de Noël au fromage et à l'oignon (Royaume-Uni)
1 godz. 45 min
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2 Std. 35 Min
Pizza quatre fromages
1h 40min
Pizza façon donut
1h 30min
Pizza chèvre-miel
1 Std. 50 Min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1h
Galettes de potimarron aux châtaignes
1 Std. 15 Min
Pai ananas
2h
Pizza aux poires et chèvre frais
1 Std. 50 Min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h