Tartelette aux radis et fromage frais

Tartelette aux radis et fromage frais

4.3 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

La pâte
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 75 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour les moules
  • 50 g d'eau
  • 1 pincée de sel
La garniture
  • 200 g de radis roses et 3-4 radis pour la finition
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 10 feuilles de menthe fraîche
  • 20 feuilles de basilic frais
  • 22 brins de ciboulette fraîche
  • 400 g de fromage frais type St Môret®
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.2 g
Kalorie 1391.7 kJ / 332.7 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...