Poulet au basilic et aux épinards

Poulet au basilic et aux épinards

4.4 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 15 feuilles de basilic frais
  • 20 g d'huile d'olive
  • 600 g de filets de poulet coupés en morceaux (4 filets env.)
  • 7 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 7 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 350 g de lait
  • 150 g d'épinards frais
  • 180 g de pommes pelées et coupées en quatre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37.2 g
Kalorie 1268.5 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...