Crevettes à la mangue et au lait de coco

Crevettes à la mangue et au lait de coco

4.3 138 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de riz
    300 g
  • d'eau
    800 g
  • de sel
    1 pincée
  • oignons frais, coupés en morceaux
    3
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de coriandre fraîche (la moitié tiges et feuilles et le reste effeuillé et ciselé)
    1 bouquet
  • de lait de coco
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de mangue en cubes
    200 g
  • de crevettes crues, décortiquées
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 644 kcal / 2705 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...