Crevettes à la mangue et au lait de coco

Crevettes à la mangue et au lait de coco

4.3 142 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de riz
  • 800 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • 3 oignons frais, coupés en morceaux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de lait de coco
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de mangue en cubes
  • 400 g de crevettes crues, décortiquées
  • ½ bouquet de coriandre fraîche effeuillé et ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 2705 kJ / 644 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...