Soufflé de millet au thon sans gluten

Soufflé de millet au thon sans gluten

4.3 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 pièces

Składniki

  • 350 g de lait de soja
    350 g de lait demi-écrémé
  • 100 g de millet en grains
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour les moules
  • 4 œufs
  • 200 g de thon en boîte au naturel
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 50 g de crème de soja
    50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 19.7 g
Kalorie 970 kJ / 231 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...