Soufflé de millet au thon sans gluten

Soufflé de millet au thon sans gluten

4.3 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 pièces

Składniki

  • de lait de soja
    350 g
    350 g de lait demi-écrémé
  • de millet en grains
    100 g
  • d'huile d'olive et un peu pour les moules
    20 g
  • œufs
    4
  • de thon en boîte au naturel
    200 g
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins
  • de crème de soja
    50 g
    50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 231 kcal / 970 kJ
Białko 19.7 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 13.3 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...