Poulet à la menthe, légumes et fraises

Poulet à la menthe, légumes et fraises

4.6 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • ½ bouquet de menthe fraîche
  • 1000 g d'eau
  • 150 g de petits pois frais écossés
  • 150 g de haricot vert frais en tronçons
  • 125 g de petites pâtes sèches type bec d'oiseau
  • 350 g de filets de poulet
  • 100 g de mâche
  • 200 g de fraises en lamelles
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31 g
Kalorie 1018 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...