Papillotes d'agneau

Papillotes d'agneau

4.4 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de lentilles vertes sèches
  • 1100 g d'eau
  • ½ anis étoilé (2 éclats)
  • 2 c. à soupe de curry en poudre
  • 1 branche de céleri coupée en fins bâtonnets
  • 30 g de raisins secs
  • 300 g de filet d'agneau
  • 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 1 oignon rouge taillé en rondelles
  • 4 capsules de cardamome
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 filet d'huile d'olive

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 1500 kJ / 359 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...