Papillotes d'agneau

Papillotes d'agneau

4.4 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de lentilles vertes sèches
    150 g
  • d'eau
    1100 g
  • anis étoilé (2 éclats)
    ½
  • de curry en poudre
    2 c. à soupe
  • branche de céleri coupée en fins bâtonnets
    1
  • de raisins secs
    30 g
  • de filet d'agneau
    300 g
  • de pistaches, décortiquées et non salées
    30 g
  • oignon rouge taillé en rondelles
    1
  • gousses de cardamome
    4
  • sel
  • poivre moulu
  • d'huile d'olive
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 359 kcal / 1500 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...