Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce

Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce

3.8 91 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de patates douces coupées en rondelles d'1 cm
    500 g
  • de filets de poulet
    500 g
  • de carottes coupées en tronçons
    150 g
  • de céleri-rave coupé en cubes
    200 g
  • de yaourt nature
    250 g
  • de coriandre fraîche équeuté
    ½ bouquet
  • le jus d'un citron jaune
  • du poivre moulu
  • du sel
  • d'huile de coco hydrogénée
    1 c. à soupe
  • de graines de sésame
    50 g
  • de tahini (crème de sésame, en magasin bio ou maison)
    80 g
  • d'avocat
    200 g
  • le jus d'un citron vert
  • de chou rouge
    200 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 566 kcal / 2363 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...