Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16hod.
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35min
Bûche glacée
8h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Bûche glacée multifruits
3 Std. 30 Min
Framboisier
1 Std.
Bûche glacée chocolat mandarine
5u. 45min
Parfait glacé au chocolat
12h 20min
Bûche glacée exotique
3 Std. 30 Min
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min