Bûche glacée abricot-framboise
TM6 TM5

Bûche glacée abricot-framboise

4.3 (64 oceny)

Składniki

Le sorbet à l'abricot

  • 150 g de sucre en poudre
  • 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
  • 1 blanc d'œuf

Le sorbet à la framboise

  • 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
  • 1 blanc d'œuf

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
395.7 kJ / 93.7 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
20.4 g
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy