Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de fraises lavées, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290 kJ / 307 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse à la fraise
15min
Gratins à la banane
35 Min
Crémeux citron et framboises
2 godz. 30 min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35min
Soufflés façon tiramisu
25 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Mousse de fraise
4h 15 min
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Mousses de framboises
1h 15min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min