![Menu express - Mousse de fraises au mascarpone Menu express - Mousse de fraises au mascarpone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/272600.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de fraises lavées, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290 kJ / 307 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Mousses de framboises
1u. 15min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3u. 20min
Verrines marron et chocolat
20 Min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse de yaourt au citron
3u. 20min
Mousse à la fraise
15min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min