Tiramisu fraise rhubarbe en verrines

Tiramisu fraise rhubarbe en verrines

4.6 124 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • de fraises fraîches ou surgelées
    150 g
  • de rhubarbe fraîche ou surgelée
    150 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • œufs
    2
  • de mascarpone
    250 g
  • biscuits roses de Reims
    11

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 223 kcal / 938 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...