Tiramisu fraise rhubarbe en verrines

Tiramisu fraise rhubarbe en verrines

4.6 133 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de fraises fraîches ou surgelées
  • 200 g de rhubarbe fraîche ou surgelée
  • 130 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 250 g de mascarpone
  • 7 biscuits roses de Reims

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1269.4 mg
Białko 19.5 g
Kalorie 3886.8 kJ / 929 kcal
Tłuszcz 47.4 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 107.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...