Tiramisu fraise rhubarbe en verrines

Tiramisu fraise rhubarbe en verrines

4.6 130 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • 150 g de fraises fraîches ou surgelées
  • 150 g de rhubarbe fraîche ou surgelée
  • 150 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 250 g de mascarpone
  • 11 biscuits roses de Reims

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 223 kcal / 938 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...