Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de fraises, fraîches ou surgelées
- 150 g de rhubarbe, fraîche ou surgelée
- 150 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 250 g de mascarpone
- 11 biscuits roses de Reims
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 938 kJ / 223 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6 Std. 50 Min
Gratin fraise-rhubarbe
25 Min
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 godz. 15 min
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 godz. 35 min
Tiramisu fruits rouges et violette
50 min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu aux framboises
3 godz. 20 min
Tiramisu aux fraises
4h 30min