Mille-feuille à l'abricot

Mille-feuille à l'abricot

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

Le sucre vanillé
  • de sucre en poudre
    50 g
  • gousse de vanille
    ½
La pâte feuilletée
  • de farine de blé
    150 g
  • de beurre préalablement congelé en morceaux
    150 g
  • d'eau
    75 g
  • de sel
    1 pincée
La garniture
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    150 g
  • d'abricots frais coupés en brunoise
    230 g
  • de sucre glace maison
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428 kcal / 1783 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...