
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chou blanc coupé en morceaux
- 60 g de carotte coupée en morceaux
- 50 g d'oignon coupé en deux
- 50 g de cornichons au vinaigre égouttés et coupés en morceaux
- 100 g de pomme coupée en quartiers
- 2 brins de persil frais équeutés
- 1 c. à café de sucre en poudre (opcjonalnie)
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 53 kcal / 221.5 kJ
- Białko
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Błonnik
- 2 g