Goulache

Goulache

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    250 g
  • gousses d'ail
    2
  • de mélange de poivrons rouges et jaunes, en morceaux (3 cm)
    300 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de rumsteak de bœuf (par ex. épaule), en cubes (2 cm)
    700 g
  • de sel
    ¾ c. à café
  • de farine
    2 c. à soupe
  • de concentré de tomates
    2 c. à soupe
  • de paprika mi-fort
    1 ½ c. à soupe
  • de vin rouge
    200 g
  • de tomates pelées en dés (d’env. 400 g)
    1 boîte de conserve
  • de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
    2 cubes
  • pommes de terre à chair ferme moyennes (env. 800 g), avec la peau
    8

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 489 kcal / 2057 kJ
Białko 45.4 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...