
Urządzenia i Akcesoria
Fondue au fromage moitié-moitié
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
d'ail2 gousses
-
de gruyère in Stücken (3 cm)400 g
-
de vacherin fribourgeois in Stücken (3 cm)400 g
-
d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)2 c. à soupe
-
de vin blanc, sec200 g
-
de kirsch nach Belieben15 g
-
de poivre fraîchement moulu1 pincée
-
de noix de muscade, fraîchement moulue1 pincée
-
de paprika doux gemahlen1 pincée
-
de pain blanc in Würfeln (3 cm)700 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1291 kcal /
5393 kJ
Białko
71 g
Tłuszcz
65 g
Węglowodany
91 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria