Sauce au curry
TM6 TM5

Sauce au curry

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 50 g de pomme (la moitié d’une petite pomme) coupée en morceaux (2 cm)
  • 80 g de fromage frais double crème
  • 100 g de crème acidulée, toutes sortes
  • 1 c. à soupe de jus d'orange
  • 2 c. à café de curry en poudre, doux
  • ¼ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre, moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2049.2 kJ / 490 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
11.9 g
Tłuszcz
43.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy