Vol-au-vent aux quenelles

Vol-au-vent aux quenelles

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • de beurre
    40 g
  • de tomates concassées (d’env. 400 g)
    1 conserve
  • de crème entière
    200 g
  • d'eau
    100 g
  • de farine
    10 g
  • cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
    1 cube
  • de quenelles de viande hachée
    450 g
  • de carottes pelées, émincées à la mandoline (3 mm)
    300 g
  • de petits pois surgelés décongelés
    300 g
  • vol-au-vent (env. 280 g)
    8
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1001 kcal / 4175 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 75 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...