Vol-au-vent aux quenelles

Vol-au-vent aux quenelles

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 40 g de beurre
  • 1 conserve de tomates concassées (d’env. 400 g)
  • 200 g de crème entière
  • 100 g d'eau
  • 10 g de farine
  • 1 cube cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
  • 450 g de quenelles de viande hachée
  • 300 g de carottes pelées, émincées à la mandoline (3 mm)
  • 300 g de petits pois surgelés décongelés
  • 8 vol-au-vent (env. 280 g)
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27.2 g
Kalorie 4175 kJ / 1001 kcal
Tłuszcz 75 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...