Dip au thon

Dip au thon

4.6 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 portions

Składniki

  • de petits oignons blancs, au vinaigre en bocal
    100 g
  • d'olives noires dénoyautées
    50 g
  • de filets d'anchois, conservés dans de l'huile égouttés (poids égoutté env. 25 g)
    1 boîte de conserve
  • de thon à l'huile en boîte égoutté (poids égoutté env. 155 g)
    1 boîte de conserve
  • de fromage frais double crème
    200 g
  • de jus de citron
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 118 kcal / 495 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...