Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco secco
- 70 g di prosciutto cotto
- 100 g di Emmental
- 1 tuorlo
- 8 fette di pane casereccio
- 150 g di Taleggio a listarelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di funghi
50 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Mousse di salmone e patate
1 Std.
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Zuppa di funghi pioppini e cotechino
45min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min
Crostoni alla salsiccia
15 Min
Polpettone con crema di peperoni
55min
Bicchierini di mascarpone e cioccolato
50 Min