Spigola con uvetta e pinoli

Spigola con uvetta e pinoli

4.9 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di uvetta sultanina
  • 50 g di pinoli sgusciati
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
  • 6 pizzichi di sale + q.b.
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 3 spicchi di aglio
  • 500 g di foglie di spinaci freschi lavate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 23.8 g
Kalorie 1799 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 27.1 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...