Sorgo con platessa e arcobaleno di verdure

Sorgo con platessa e arcobaleno di verdure

4.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
2 porzioni

Składniki

  • 120 g di sorgo
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 15 pomodori datterino a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 filetti di platessa puliti
  • 10 fili di erba cipollina fresca
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1200 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ peperone pulito e a listarelle
  • 100 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 1 carota pelata e a rondelle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 34.5 g
Kalorie 1795 kJ / 429 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 51.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...