Wersje kompatybilne
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 9.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne integrali con lenticchie
25min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Polpette di salmone
55 min
Polpette di tacchino e spinaci
40min
Trofie al sugo di pesce
1 godz.
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 min
Insalata di riso con seppie e patate
45 min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 min
Pappardelle rucola e ricotta
1 godz.
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Lasagne pesce e verdure
1 godz. 50 min