Wersje kompatybilne
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 3 foglioline di salvia fresca
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni gialli a dadini
- 200 g di filetti di orata fresca a dadini
- 20 g di capperi
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli di lenticchie rosse (senza glutine)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 9.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Gusci di melanzana con filetti di sogliola
1h 20min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 λεπτ.
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 min
Burger di nasello e gamberi
30 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Sardine al cartoccio
50 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min