Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni

Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni

4.9 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Crumble
  • 200 g di pane di farina di mais a pezzi
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 50 g di olio di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 4 spicchi di aglio
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio di oliva
  • 300 g di pomodori in quarti
  • 100 g di peperoni verdi puliti e a pezzi (1 cm)
  • 100 g di peperone rosso pulito e a pezzi (1 cm)
  • 20 g di vino bianco
  • 1 foglia di alloro secca
  • ½ cucchiaino di sale
  • 4 filetti di merluzzo (circa 520 g)
  • insalata (opcjonalnie) a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 505 kcal / 2113 kJ
Białko 29.9 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...