Wersje kompatybilne
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 600 g di rognone di vitello a toccheti (1 cm)
- 150 g di sedano rapa, pelato e a cubetti
- 80 g di polpa di granchio
- ½ cucchiaio di senape in grani grossi
- ½ cucchiaio di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaio di Quark (formaggio cremoso)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Vinaigrette
- 4 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 5 g di aceto di riso
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 5 g di olio di oliva
- 4 tuorli
- 300 g di acqua
- 20 g di burro
- 4 pizzichi di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1586 kJ / 382 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coda alla vaccinara
3 Std.
Fegato alla veneziana
35min
Lumachine in rosso
1u. 40min
Ossobuco Sottovuoto
12 godz. 40 min
Limoni al pepe in conserva
72 godz. 5 min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 Min
Sarde in saor
24h 30min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Raviggiolo di Cernusco
2 Std. 30 Min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Salsa noisette
20min
Fritto misto di verdure e baccalà
45 Min