Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 - 2 bulbi di finocchio (500 g circa)
- 750 g di acqua
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 stecca di cannella piccola
- ¼ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaio di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piselli al prosciutto
20 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Frittata di asparagi selvatici
55 min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Carciofi alla romana
50min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Involtini di vitello
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Vitello alla pizzaiola
35min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min