Stufato di agnello con finocchi

Stufato di agnello con finocchi

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di bocconcini di carne di agnello
  • 1 - 2 bulbi di finocchio (500 g circa)
  • 750 g di acqua
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 stecca di cannella piccola
  • ¼ cucchiaino di semi di finocchio
  • 1 cucchiaio di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 18.5 g
Kalorie 1183 kJ / 283 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...