Torrette di patate ai broccoli

Torrette di patate ai broccoli

4.6 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 500 g di patate pelate e a fettine di 0.5 cm
  • 70 g di cimette di broccoli surgelati
  • 60 g di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 3 foglie di basilico fresche lavate
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 1237.2 kJ / 295.8 kcal
Tłuszcz 15.2 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 32.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...