Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di cetriolini sott'aceto
- 1 spicchio di aglio a metà
- 500 g di acqua
- 1 cipolla in quarti
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 400 g di filetti di platessa
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Burger di salmone e spinaci
35min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Cozze su crema di zucchine
40min
Burger di seppie
25min
Involtini di spada al basilico
15min
Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
35min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Rotolini di tacchino
1u.
Crackers integrali con crema di avocado
3h