Fagiolini piccanti con arachidi

Fagiolini piccanti con arachidi

4.3 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino piccante fresco senza semi
  • 20 g di olio di arachidi
  • 300 g di fagiolini verdi freschi puliti e a tocchetti (3 cm)
  • 20 g di acqua
  • 20 g di salsa di pesce
    20 g di salsa di soia
  • 40 g di arachidi tostate non salate
  • 3 rametti di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 545 kJ / 130 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...