Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 20 g di olio di arachidi
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (3 cm)
- 20 g di acqua
-
20
g di salsa di pesce
lub 20 g di salsa di soia - 40 g di arachidi tostate non salate
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 545 kJ / 130 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Lenticchie all'indiana
35min
Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni
45 Min
Peperoni con capperi
40 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min
Taccole speziate all'asiatica
30 Min
Porcini al funghetto
50 Min
Contorno di funghi cremosi
35min