Fagiolini piccanti con arachidi
TM5 TM6

Fagiolini piccanti con arachidi

4.3 (36 ocen)

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
  • 20 g di olio di arachidi
  • 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (3 cm)
  • 20 g di acqua
  • 20 g di salsa di pesce
    lub 20 g di salsa di soia
  • 40 g di arachidi tostate non salate
  • 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
545 kJ / 130 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy