Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Białko
- 36.9 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 24.7 g
- Błonnik
- 9.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Anelli di totano in umido
30min
Seppioline al vino bianco
25 min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35 Min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40min
Spiedini di seppioline e cetrioli
35 Min
Insalata di pesce esotica
30min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Pesce persico ai carciofi
30min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min