Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Białko
- 36.9 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 24.7 g
- Błonnik
- 9.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Coda di rospo con verdure
40min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Spiedini di polpo e patate
1hod. 30min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min