Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Preparazione rombo
- 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
- 16 pomodorini a metà
- 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di nocciole sgusciate
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 24.4 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Orata al sale
40min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Branzino al cartoccio
1sa 10 dk
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Gamberi in insalata esotica
30min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Branzino al sale aromatico
55min
Pesce spada agrumato
35min