Rombo pomodoro e nocciole

Rombo pomodoro e nocciole

4.3 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Preparazione rombo
  • 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
  • 16 pomodorini a metà
  • 150 g di carote pelate e tagliate a bastoncino
  • 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
  • 5 g di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 50 g di nocciole sgusciate
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.4 g
Kalorie 724 kJ / 173 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...