
Urządzenia i Akcesoria
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
pasty z fasoli adzuki podzielonej na kawałki500 g
-
mleka skondensowanego, słodzonego200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
214 kcal /
895 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Jogurt kokosowy (wegański)
12h 25min
Jogurt z orzechów nerkowca z wanilią (wegański)
16h
Chałwowe parfait z bakaliami
13h 30min
Krówki toffi
2h
Grzaniec kawowy (Café Disaronno)
10min
Karmelowe toffi
2h
Irish coffee
20min
Koncentrat bulionu krewetkowego
35min
Gorąca czekolada bez laktozy
15min
Sos ze słodkiego cherry
20min
Kuloodporna kawa
10min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15min