Urządzenia i Akcesoria
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
500 g pasty z fasoli adzuki podzielonej na kawałki
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pikantne karmelizowane orzechy z rozmarynem
45 min
Karob do picia - karobowe "kakao" dla alergika
1 godz. 10 min
Pomarańczowe zabajone
15 min
Plaster miodu
1 godz. 30 min
Lody miętowe z czekoladą
8 godz. 30 min
Ser typu mascarpone
22 godz.
Ryż kaszmirski
30 min
Likier jajeczny z orzechami pekan
2 godz. 20 min
Lody z solonym karmelem
14 godz.
Lody czekoladowe z pieczonymi śliwkami
9 godz. 20 min
Krem angielski (Crème anglaise)
2 godz. 25 min
Mus z awokado
20 min