Urządzenia i Akcesoria
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
500 g pasty z fasoli adzuki podzielonej na kawałki
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kokosowy napój z orzechów nerkowca
25 min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Ryżowo-kokosowe kulki (arancini) nadziewane suszonymi śliwkami
1 godz. 20 min
Kakaowo-orzechowe ciastka orkiszowe bez pieczenia
1 godz. 45 min
Smoothie bowl z botwiną i sokiem pomarańczowym
10 min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1 godz. 30 min
Brownie z tahini
45 min
Wegańskie lody truskawkowe
10 min
Margarita
5 min
Lody matcha
12 godz. 40 min
Czekoladowy grog z pomarańczą
10 min