Urządzenia i Akcesoria
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
500 g pasty z fasoli adzuki podzielonej na kawałki
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jogurt z orzechów nerkowca z wanilią (wegański)
16 godz.
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Szybki sorbet owocowy
5 min
Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu
1 godz. 30 min
Sorbet z mango
1 godz. 10 min
Lody lawendowe
10 godz. 50 min
Chałwa kardamonowa
2 godz. 30 min
Sorbet bananowy z wiśniami
6 godz. 10 min
Lody matcha
12 godz. 40 min
Sorbet z owoców leśnych
1 min
Makaroniki z herbatą matcha
2 godz.
Chałwowe parfait z bakaliami
13 godz. 30 min