Urządzenia i Akcesoria
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
500 g pasty z fasoli adzuki podzielonej na kawałki
-
200 g mleka skondensowanego, słodzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody miodowo-figowe z kozim serem
13 godz.
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
4 godz. 50 min
Sorbet pomarańczowy
12 godz.
Lody migdałowe (bez cukru)
12 godz. 45 min
Unicorn Latte
20 min
Lody czekoladowe z papryczką chili
13 godz. 15 min
Lody na patyku z ginem i ogórkiem
5 godz. 10 min
Lody czekoladowe z pieczonymi śliwkami
9 godz. 20 min
Gorąca czekolada bez laktozy
15 min
Kuloodporna kawa
10 min
Gorąca czekolada z brandy
15 min
Kokosowa bita śmietana
5 min