Urządzenia i Akcesoria
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
32 sztuk
Składniki
Masa z masła orzechowego
-
260 g masła orzechowego niesłodzonego
-
200 g oleju kokosowego
-
60 g napoju migdałowego, niesłodzonego
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
Polewa kakaowa
-
50 g oleju kokosowego
-
1 łyżka kakao naturalnego, niesłodzonego
-
30 g syropu z agawy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
2 g
Kalorie
529 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NATURALNIE SŁODKIE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Lody migdałowe (bez cukru)
12 godz. 45 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1 godz. 30 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
5 min