Urządzenia i Akcesoria
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
270 g
Składniki
-
150 g orzechów macadamia, surowych, całych
-
120 g wody
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
435.2 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1669 kJ /
398.9 kcal
Tłuszcz
42.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RAW FOOD
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Adżika
40 phút
Kociołek jaglany z warzywami i kiełbaskami sojowymi
14h
Gołąbki z liści winogron z kaszą jaglaną
1h 30 phút
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20 phút
Granola wytrawna
1h 35 phút
Sernik z tofu (tofurnik)
4h 40 phút
Bulion rybny
1h
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8h 30 phút
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 phút
Napój "antyoksydant"
10 phút
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12h 30 phút
Shake bez laktozy
40 phút