Urządzenia i Akcesoria
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
270 g
Składniki
-
150 g orzechów macadamia, surowych, całych
-
120 g wody
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
435.2 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1669 kJ /
398.9 kcal
Tłuszcz
42.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RAW FOOD
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3 godz. 40 min
Pasztet z brukwi
2 godz. 5 min
Musztarda z suszonymi figami
8 godz.
Sernik z tofu (tofurnik)
4 godz. 40 min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Mąka z amarantusa
5 min
Rożki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Napój "antyoksydant"
10 min
Weganella-wegańska mozarella
6 godz. 20 min
Sos serowy z orzechów nerkowca
8 godz. 5 min