Dip chrzanowy z awokado i bazylią
TM6 TM5

Dip chrzanowy z awokado i bazylią

3.7 ( 35 ocen )

Składniki

  • 15 - 20 g bazylii, świeżej tylko liście
  • 300 g awokado bardzo dojrzałego, miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 80 g chrzanu tartego, śmietankowego ze słoika
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
138 kcal / 577.8 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
4.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy