
Urządzenia i Akcesoria
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
bazylii, świeżej tylko liście15 - 20 g
-
awokado bardzo dojrzałego, miękkiego, pokrojonego na kawałki300 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
chrzanu tartego, śmietankowego ze słoika80 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
138 kcal /
577.8 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY NA WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska