
Urządzenia i Akcesoria
Kremowa zupa z serem pleśniowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
masła15 g
-
mąki pszennej30 g
-
wody1000 g
-
koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
sera rokpol lub innego sera z niebieską pleśnią, pokrojonego na kawałki300 g
-
mleka200 g
-
soli1 łyżeczka
-
kminku, mielonego½ łyżeczki
-
szczypiorek, świeży drobno posiekany, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
362 kcal /
1517 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
2035 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZUPY
9 Przepisów
Polska
Polska