
Urządzenia i Akcesoria
Krewetki z cebulą dymką
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje
Składniki
-
cebule dymki2
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 1 mm plastry5 g
-
oleju10 g
-
krewetek, surowych, dużych nieobranych, bez głów (patrz wskazówka)300 g
-
wina ryżowego1 łyżka
-
czerwona papryczka chili, świeża pokrojona w 2 mm plastry1
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
231 kcal /
841 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA CHIŃSKA
10 Przepisów
Polska
Polska