Urządzenia i Akcesoria
Italian Sausage and Orzo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
Toulouse sausages, skins removed, broken uppork sausages Italian (see tip), skins removed, broken up400 g
-
dried mixed herbsItalian seasoning (see tip)2 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)½ tsp
-
dry white wine160 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
orzo180 g
-
boiling water (see tip)600 - 700 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1070 mg
Białko
31 g
Kalorie
2231 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
One-pot Moussaka
30 min