
Urządzenia i Akcesoria
Coconut and Spinach Dahl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
cumin seeds2 tsp
-
mustard seeds2 tsp
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
coconut oil25 g
-
ground turmeric2 tsp
-
chilli powder to taste1 - 1 ½ tsp
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
red split lentils rinsed200 g
-
tinned coconut milk400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins75 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
ground black pepper to taste
-
fresh coriander leaves roughly chopped for garnishing
-
fat-free plain yoghurt for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
354.8 kcal /
1484.3 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
53.4 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
667.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Paneer Makhani
1 godz.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Coconut Dhal
20 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min