Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cheese Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic clove1
-
cauliflower leaves trimmed, cut in pieces750 g
-
liquid vegetable stock (see tip)600 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
milk100 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm), plus extra grated for garnishing100 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
405.8 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
649.1 kJ /
155.2 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Creamy tomato soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min