
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cheese Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic clove1
-
cauliflower leaves trimmed, cut in pieces750 g
-
liquid vegetable stock (see tip)600 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
milk100 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm), plus extra grated for garnishing100 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
155.2 kcal /
649.1 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
9.9 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
405.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Creamy tomato soup
30 min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Onion Soup
1 godz.
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Irish Potato Soup
35 min