Creamy Mustard Chicken Stew
TM5 TM6

Creamy Mustard Chicken Stew

4.4 (308 ocen)

Składniki

  • 30 g olive oil
  • 15 g plain flour
  • 100 g onions, cut in pieces
  • 200 g carrots, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 Tbsp Dijon mustard
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 500 g waxy potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm)
  • 150 g water
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 800 g chicken breasts, skinless, cut in cubes (4 cm)
  • 100 g cream, min. 30% fat
  • fresh thyme leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1419 kJ / 340 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy