Urządzenia i Akcesoria
Creamy Mustard Chicken Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard2 Tbsp
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut in cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breasts, skinless cut in cubes (4 cm)800 g
-
double cream100 g
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1419 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Étouffée
45 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min