Urządzenia i Akcesoria
Creamy Mustard Chicken Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard2 Tbsp
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut in cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breasts, skinless cut in cubes (4 cm)800 g
-
double cream100 g
-
fresh thyme leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
340 kcal /
1419 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min