Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
TM6 TM5

Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas

4.6 ( 18 ocen )

Składniki

Ancho-Cranberry Sauce

  • 3 dried ancho chilies de-stemmed and de-seeded
  • 1 dried 'chile de árbol' chili de-stemmed and de-seeded (opcjonalnie)
  • 4 oz red onions in pieces
  • 4 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 14 oz chicken stock low sodium
  • 10 oz cranberry sauce
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tsp dried oregano
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp salt

Assembling Enchiladas

  • 3 oz Monterey Jack cheese cubed
  • 3 oz cheddar cheese cubed
  • 12 oz cooked turkey meat chopped
    lub 12 oz cooked chicken meat chopped
  • 1 can black beans (approx. 15 oz), rinsed, drained
  • oil to fry
  • 12 corn tortillas (6 in.)
  • chopped fresh cilantro to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
547 kcal / 2289 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy