
Urządzenia i Akcesoria
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Ancho-Cranberry Sauce
-
dried ancho chilies de-stemmed and de-seeded3
-
dried 'chile de árbol' chili (opcjonalnie) de-stemmed and de-seeded1
-
red onions in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
olive oil½ oz
-
chicken stock low sodium14 oz
-
cranberry sauce10 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
Assembling Enchiladas
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
cheddar cheese cubed3 oz
-
cooked turkey meat chopped12 oz
-
black beans (approx. 15 oz), rinsed, drained1 can
-
oil to fry
-
corn tortillas (6 in.)12
-
chopped fresh cilantro to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
547 kcal /
2289 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
11 g