Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 1 tbsp dried tarragon
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ oz lemon peel, thin peel only, no pith
- 6 oz mascarpone cheese
Roulade
- 4 chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless
- 8 slices prosciutto
- 2 oz baby spinach
- 3 oz shallots
- 1 oz unsalted butter
- 6 oz white wine
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 tsp dried tarragon
- 1 tsp Dijon mustard
- 12 oz fingerling potatoes
- ¼ tsp salt
- 3 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2402 kJ / 574 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Carnitas
50 Min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Halibut with Apricot Chutney
30min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min