Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 oz yellow squash, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 5 oz carrots, peeled, ends trimmed to fit the blade width
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 2 in. ginger, peeled, thinly sliced
- 4 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five spice, plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions, trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt, to taste
- 8 oz skirt steak, thinly sliced (¼ in.)
- 2 oz hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 5 oz fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2712.9 kJ / 648.4 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 43.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 647.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Fish Ceviche
3h 25 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Cheese Owls
15min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Cuban Mojito
5 min
Marmalade Margarita
5 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min