Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Skirt Steak Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width3 oz
-
yellow squash ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width2 oz
-
carrots peeled, ends trimmed to fit the blade width5 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves thinly sliced3
-
ginger peeled, thinly sliced2 in.
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced4 oz
-
Chinese five spice plus extra to season veggies, to taste1 tbsp
-
green onions trimmed, cut on bias4
-
salt to taste1 tsp
-
skirt steak thinly sliced (¼ in.)8 oz
-
hoisin sauce2 oz
-
sesame oil2 tsp
-
fresh baby spinach5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
647.8 mg
Białko
30 g
Kalorie
2712.9 kJ /
648.4 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili Oil Noodles
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Spiralized vegetable crust pizza
Brak ocen
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Iced Cardamom Tea
10 min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min