Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 oz yellow squash, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 5 oz carrots, peeled, ends trimmed to fit the blade width
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 2 in. ginger, peeled, thinly sliced
- 4 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five spice, plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions, trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt, to taste
- 8 oz skirt steak, thinly sliced (¼ in.)
- 2 oz hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 5 oz fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2712.9 kJ / 648.4 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 43.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 647.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Chunky Guacamole
10 Min
Matzah
30min
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Ginger Garlic Paste
10 Min
Potato Curry Soup
35min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Lemon Pasta
35min