Urządzenia i Akcesoria
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2318 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Shrimp Scampi
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min