Urządzenia i Akcesoria
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2318 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Shrimp Scampi
40 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Fish Tacos
45 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min