Urządzenia i Akcesoria
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2318 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Summer Bolognese Bowl
45 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min