Urządzenia i Akcesoria
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2318 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Seafood Quesadillas
2 godz.
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Fish Tacos
45 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Caesar Salad
30 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min