
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
388.9 kcal /
1627 kJ
Białko
23.1 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
41.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
524.5 mg