
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic cloves2
-
whole black peppercorns¾ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless diced (1 in)16 oz
-
salt1 tsp
-
chicken stock35 oz
-
dried penne pasta14 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
lemon juice2 tsp
-
lemon sliced to garnish1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
388.9 kcal /
1627 kJ
Białko
23.1 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
41.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
524.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Beef Stroganoff
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Lemon Garlic Chicken
30 min
Marry Me Chicken
40 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min