Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Boiled Rice
-
water35 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil½ oz
-
parboiled rice9 oz
Shredded Chicken
-
soy sauce1 oz
-
toasted sesame oil½ oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless cut into long strips (1 in. wide)9 oz
Vegetables
-
carrots peeled (1-2 carrots)4 oz
-
Persian cucumber unpeeled, ends removed7 oz
-
Roma tomatoes firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit7 oz
-
red onion halved vertically (½ onion)3 ½ oz
-
baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder5 ½ oz
-
ripe avocados peeled, pitted, thinly sliced2
Yogurt and Cilantro Sauce
-
fresh cilantro leaves only, divided8 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste3 pinches
-
plain Greek yogurt9 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
roasted cashews4 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
899 mg
Białko
27 g
Kalorie
3350 kJ /
800 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 Min
Broccoli Stem Slaw
15 Min
Peanut Butter Ice Cream
8 Std. 20 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 Min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.