Albóndigas de Kale sin carne

Albóndigas de Kale sin carne

4.7 33 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 200 g de baguette en trozos
  • 2 echalot a la mitad
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 250 g de kale sin tallos
    250 g de col rizada, sin tallos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 cditas de comino en polvo
  • 70 g de queso feta desmoronado
  • 10 g de hojas de menta frescas finamente picadas
  • 1 huevo mediano
  • sal marina al gusto
  • aceite vegetal para freír

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 10 g
Kalorie 1662 kJ / 397 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...