Queso Ricotta vegano

Queso Ricotta vegano

4.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porción

Składniki

Ricotta vegano natural
  • 310 g de nuez de la india remojadas en agua durante la noche
  • 30 - 45 g de jugo de limón recién exprimido
  • ½ - 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 125 g de leche de almendras sin azúcar
Sazonador para el queso
  • 1 ½ cdita de orégano seco
  • 1 cdita de albahaca seca
  • ¼ cdita de ajo en polvo
  • 1 pizca de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 58 g
Kalorie 8203 kJ / 1953 kcal
Tłuszcz 148 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...