Salade thaïe au bœuf

Salade thaïe au bœuf

4.2 167 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • le jus d'un citron vert
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • 1 gousse d'ail râpée
  • 1 pincée de piment en poudre
  • 1 cm de gingembre frais râpé
  • 500 g de filet de bœuf en fines lamelles
  • 300 g de concombres (2) en gros tronçons
  • 150 g de carottes (2) en tronçons
  • 100 g de vermicelles asiatiques (ou nouilles de riz)
  • 500 g d'eau
  • 100 g de pousses d'épinards
  • 2 oignons frais, ciselés
  • 2 brins de menthe fraîche effeuillés
  • 1 filet de sauce de soja

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 40 g
Kalorie 1584 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...